مقاله اثر باکتری های محرک رشد (ازتوباکتر و سودوموناس) بر عملکرد
نوشته شده به وسیله ی ali در تاریخ 95/7/29:: 4:28 صبح

مقاله اثر باکتری های محرک رشد (ازتوباکتر و سودوموناس) بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم نان در شرایط عادی و تنش خشکی تحت word دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر باکتری های محرک رشد (ازتوباکتر و سودوموناس) بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم نان در شرایط عادی و تنش خشکی تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر باکتری های محرک رشد (ازتوباکتر و سودوموناس) بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم نان در شرایط عادی و تنش خشکی تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر باکتری های محرک رشد (ازتوباکتر و سودوموناس) بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم نان در شرایط عادی و تنش خشکی تحت word :
سال انتشار: 1390
محل انتشار: همایش ملی دستاوردهای نوین در زراعت
تعداد صفحات: 12
نویسنده(ها):
عباس ملکی – عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام
محمد پاکدل – دانش آموخته کارشناسی ارشد زراعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقا
احمد طهماسبی – دانش آموخته کارشناسی ارشد اصلاح نباتات دانشگاه شر یاز
افشین مظفری – عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام
چکیده:
این تحقیق با هدف بررسی تأثیر کودهای محرک رشد گیاه (ازتوباکتر و سودوموناس) بر صفات کمی و کیفی ارقام گندم در شرایط عادی و تنش خشکی در پاییز سال 1388 در ایلام اجرا شد. آزمایش به صورت اسپلیت پلات در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در چهار تکرار بوده که ارقام چمران و وریناک در کرت های اصلی و چهار سطح باکتری ( مصرف ازتوباکتر, سودوموناس, هردوی آنها و تیمار شاهد یعنی بدون مصرف باکتری) به صورت فاکتوریل در کرتهای فرعی قرار گرفتند. نتایج تجزیه واریانس صفات مورد بررسی، نشان داد که همه صفات مورد بررسی بجز عملکرد بیولوژیک تحت تاثیر رقم قرار گرفتند. همچنین به جز وزن هزاردانه، عملکرد دانه و شاخص برداشت تاثیر آبیاری بر سایر صفات معنی دار نبود. تاثیر کود زیستی بر همه صفات مورد بررسی اختلاف معنی داری نشان داد. نتایج نشان داد که تیمارهای کود زیستی عملکرد بیشتری نسبت به تیمار بدون استفاده از کود زیستی دارند. از طرفی مصرف کود زیستی ازتوباکتر می تواند مقدار نیتروژن مصرفی را کاهش دهد، اما زمانی گندم می تواند عملکرد مناسبی تولید کند که یک منبع کودی به همراه آن استفاده شود. نتایج کلی آزمایش نشان داد، بیشترین عملکرد مربوط به تیمار مخلوط کود زیستی و کمترین عملکرد مربوط به عدم مصرف کود زیستی بوده است.

کلمات کلیدی :